Karabörk İlkokulu
KARABÖRK KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ATATÜRK KÜME EVLERİ KARABÖRK ILKOKUL ORTAOKUL BLOK NO: 61 ÇANAKÇI / GİRESUN

VİZYON

>Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak,onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. >öğrenciye Atatürk ilke ve inkılaplarına T.C. Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun haklarını kullanabilme görevlerini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.

MİSYON

Bizler;idareci, öğretmenler ve okul personelleri,bir bütün olarak,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde,bütün imkansızlıklara rağmen,öğrencilerimizin öğrenmeleri,bilgili,başarılı,kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri,21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

TAM GÜN

08:30/14:30